Start med at lave havregrøden (havregryn, vand og smør puttes i en gryde)
Bring gryden i kog og rør til konsistensen er fast
Lad grøden trække og køle ned i omkring 10 minutter
Muffins
Tænd ovnen på 180° (varmluft)
Skær æblet i grove tern (lad gerne skrællen sidde)
Bland havregrød, æble, rugmel, vaniljepulver, æg og bagepulver sammen i gryden
Fordel grøden i muffins formene
Halvér blåbærene og fordel dem på toppen af muffinene
Sæt muffinsene i den varme ovn og lad dem bage i 30-35 minutter
Lad køle helt ned inden servering
Noter
TIP: Kan serveres lune og/eller koldeTIP: Havregrødsmuffins’ene er fryseegnet. Bare i fryseren (jeg fryser dem ned i silikoneformene) og så 1:10 min. i micoovnen, så er de klar til servering!Tip: Brug silikoneforme – de klistrer i papirsforme og er svære at få fri