Put den i en stor gryde og hæld vand over, til kyllingen er helt tildækket.
Halvér gulerødderne og de to løg og læg dem i gryden sammen med bouillon og laurbærbladende
Lad den koge en times tid ved medium varme - Når der kommer skum i vand overfladen, tages dette med en ske.
Når kyllingen er færdig tages den op af suppevandet for at nedkøle (Gem vandet til senere)
Frikassé
Snit zucchinien i tynde skiver, og halvér disse – hæld dem i wokken og rist ved svag varme
Skær champignon i skiver og løg i tern – steg dem med zucchinierne
Pluk kyllingen i mundrette stykker
Når champignonerne er blevet mørke hældes kyllingen i.
Hæld suppevandet over kylling og grøntsager – enten ved at bruge en si eller ved at tage vandet med en suppeøse – alt skal dækkes (jeg bruer 5-6 øsefulde)
Lad småsimre i 20 minutter
Hæld fløden i, vent til retten koger godt og sluk for varmen
Noter
Næringsindhold pr 100 gEnergi: 62 kcalFedt: 3,4 gKulhydrat: 1,1 g Protein: 5,5 gTIP: Servér i suppeskåle med friske cherrytomaterTIP: Gem resten af suppevandet – evt. i fryseren og, og lav en god gang hønsekød– eller karrysuppe!