Go Back
Udskriv

Mørbradgryde

Antal 2
Kalorier 78kcal

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad ca. 455 g
  • 1 pk bacon
  • 1 løg
  • 1 rødløg
  • 250 g champignon
  • salt, peber, paprika
  • 3 tomater
  • 1 squash
  • 250 ml madlavningsfløde

Sådan gør du

  • Puds mørbraden og skær den i mundrette stykker
  • Skær bacon i små stykker
  • Put bacon og mørbrad i wokken og svits
  • Løgene snittes i fine tern og puttes i retten sammen med halve champignon
  • Tilsæt godt med krydderi - start med 1 tsk af hver
  • Hak squash og tomat i grove stykker og put i gryden når de øvrige ingredienser er brunede
  • Sæt låg på og lad væsken fra agurk og tomat trænge ud i kødet (det må gerne småsimre længe)
  • Tilsæt madlavningsfløden og lad småkoge i omkring 20 minutter

Noter

Næringsindhold pr 100 g
Energi: 78 kcal
Fedt: 4,1 g
Kulhydrat: 2,3 g 
Protein: 7,1 g