
Det er efterhånden længe siden at jeg sidst har lavet dadelkugler!
Faktisk var det helt tilbage i 2014! **Blink blink*
Hvis du læser min blog regelmæssigt, har du nok allerede fundet ud af, at dadelkugler er et hit hos mig!
Jeg har efterhånden lavet dem i mange forskellige afskygninger og jeg har endnu ikke lavet en variant, der ikke var et hit!!
Min absolutte favorit er dog stadig romkuglerne, men disse røde, kærlighedskugler er absolut også i favoritlisten!
Og lad mig hurtigt tilføje at jeg ikke er en stor tilhænger af Valentinsdag! Men ideen med en dag til at fejre romantikken er nu heller ikke helt dårlig – man er vel romantikker!
Så her får I et bud på en lækker, lille og rød Valentins dadelkugle, vendt i kakao-kokos!
Den røde farve er kun til ære for romantikken og står godt til de lidt syrlige hindbær! ♥
Kokos-hindbær-kugler
(10-12 stk.)
6 stk. dadler
2 tsk. frysetørrede hindbær
1½ tsk. rød frugtfarve
1½ tsk. vaniliearoma
2 spsk. vand
110 g. mandelmel*
25 g. kokosmel
*brug evt. hjemmelavet mandelmel, af kværnede mandler
Brug lidt ekstra kokosmel, blandet med kakao som “krymmel”
- Dadler, frysetørret hindbær, rød frugtfarve, vanilie aroma og vand blendes godt sammen
- Mandlerne hakkes til mel og blandes sammen med kokosmel og dadelkaramellen
- Når dejen er jævn rulles den til ca. 12 kugler
- Vendes i kakao-kokosmel
- Stilles på køl i min. 30 minutter inden servering