Wauw! Der er bare ingen grænser for, hvad jeg kan finde på med sådan en portion vafler!
Jeg har virkelig fået smag for de salte vafler. Især løgvaflerne er meget populære hjemme hos os lige nu. Jeg laver gerne en kæmp portion, og smider en stak i fryseren, så det er nemt lige at hive en enkelt eller to frem, når trangen melder sig. Dog er det faktisk sådan, at jeg ikke spiser løgvaflerne for sig selv. De skal helst tjene et formål, f.eks. som brøderstatning med pålæg på (se her) eller som burgerboller (se her)
– Ja! Og nu også som hot dog brød! – du læste rigtigt! Hot dog brød!
Og nej – jeg er ikke blevet rablende skør! Det fungerer bare.
Jeg skal lige skynde mig at sige, at man sagtens kan bruge andre salte vafler end netop løgvaflerne. Prøv f.eks. squash vaflerne eller spinatvaflerne også!
Når det så er sagt, så går løgvaflerne altså helt vildt godt til hot dogs!
Måske har det noget med mængden af løg på toppen at gøre? Det skal jeg ikke kunne sige, men lækkert – dét er det altså!
Vaffeldogs
(pr. stk.)
1 stk. løgvaffel
1 stk god pølse – gerne fra grillen
Sennep, ketchup, remoulade
Syltet agurk, rå løg og glutenfrie ristede løg
- Løgvaflerne laves efter denne anvisning
Lav gerne en god portion, vaflerne kan sagtens fryses ned! - Steg pølserne til de er færdige
Gerne på grillen - På midten af vaflen lægges en stribe sennep
- Læg pølsen ovenpå
- Brug evt. lidt madsnor til at holde vaflen samlet
- Læge remoulade på den ene side og ketchup på den anden
- Top med løg og agurk
Velbekomme!
Tip: Jeg forestiller mig at en omgang syltede rødløg, vil være perfekte på toppen af sådan en lækker hot dog!