Glutenfri Pizzamuffins m. oksekød

Muffins i madpakken er simpelthen det bedste, der er sket, siden skiveskåret brød!
Denne gang blev det til en pizza udgave!

Forskellen på æggemuffins og pizzamuffins er (her på bloggen ihvertfald) at der er mel i pizzamuffins og æggemuffins består udelukkende af æg!

Personligt kan jeg godt lide at lægge en skive peperoni på toppen, men de smager også helt fortrinligt uden!

Disse er vellidt af både børn og voksne og er ideelle med lidt gnavegrønt – f.eks. gulerødder, agurk og peberfrugt

Tager ikke mere end 5-7 minutter at forberede og skal kun have et kvarter i ovnen! Du kan derfor servere en lækker frokost på blot 20 minutter!

Pizza Muffins m. oksekød

Antal: 12

Ingredienser

Dej

  • 2 æg
  • 2 dl vand
  • tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 6 spsk pofiber
  • 2 spsk sesammel
  • 2 spsk Fiberhusk

Fyld

  • 1 dl revet mozzarella
  • 60 g hakket oksekød stegt
  • ½ peberfrugt
  • 1 spsk tørret oregano

Sådan gør du

  • Æg, vand, bagepulver og salt røres sammen i en skål
  • Tilsæt melet og rør godt
  • Fyldet blandes sammen (Jeg havde en rest oksekød, som jeg brugte i disse pizzamuffins – har man ingen rester, skal kødet lige brunes engang)
  • Fyldet hældes over i melblandingen og det hele røres godt sammen
  • Hæld massen over i muffinsforme
  • Pynt evt. med pepperoni eller coctailpølserBages i ca. 15 minutter i en forvarmet ovn ved 200º (varmluft)

Noter

Tip: Hvis ikke man har en rest oksekød, kan man også lave disse pizzamuffins med skinke og ost!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.