Stromboli dej med sesammel og pofiber!

Glutenfri madlavning kan ind imellem være en stor udfordring!
Det er kan være besværligt og resultatet bliver ikke altid som ønsket! Yderligere er det udfordrende at have valgt en kornfri kost, da man indimellem skal tænke i meget kreative baner!

Heldigvis behøver man ikke altid at tænke i helt nye baner, da andre har gjort forarbejdet for én!
Dette er sådan en opskrift!
Udgangspunktet var allerede opfundet – ost, æg og mel! Så kunne jeg jo bare prøve mig frem, med min yndlingsost og yndlingsmel!
Mængderne har jeg også selv leget med, og det kom der denne opskrift ud af!

Strombolidej m. sesammel og pofiber

Ingredienser

  • 110 g revet cheddar gerne rød
  • 1 æg
  • 3 spsk pofiber
  • 3 spsk sesammel

Sådan gør du

  • Osten hældes i en gryde og smeltes ved svag varme
  • Når osten er smeltet tages den af varmen og ægget, pofiber og sesammel røres i
  • Saml det hele til en blød, sammenhængende "bold"
  • Rul dejen tyndt ud mellem to stykker bagepapir og brug den til f.eks. ∗ Pølsehorn eller Pizzabund ∗

2 thoughts on “Stromboli dej med sesammel og pofiber!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.