Æggemuffins m. oksekød og spinat

En nem, lille hapser til madpakken eller hvis man skal på tur. Serveret med lidt gnave grønt og voilá – en super skøn frokost

Æggemuffins m. oksekød og spinat

Antal: 9 stk

Ingredienser

  • 4 æg
  • 2 æggehvider
  • ½ dl mælk kan undlades
  • 80 g frossen spinat
  • 70 g ristet oksekød
  • 30 g revet mozarella
  • Lidt olie til at smøre formene med jeg brugte koldpresset avocadoolie 

Sådan gør du

  • Æggene slåes ud i en skål og piskes godt sammen med mælken (jeg brugte en gaffel)
  • Hak spinaten i grove stykker og hæld i blandingen
  • Hvis du ikke har en rest oksekød, så brun det i en gryde uden fedtstof med en smule krydderier
  • Hæld oksekød og ost i æggeblandingen og bland godt
  • Hæld en smule olie i en skål (jeg brugte under 1 spsk.) Pensel silikoneformene med olien – så er æggemuffinen nem at få ud af formen igen (massen sidder fast i papirs forme)
  • Fordel æggemassen i dine forme
  • Bages i en forvarmet ovn ved 160º (varmluft) i 25 minutter (ved svag varme får muffins'ene en lækker, svampet konsistens)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.