En nem, lille hapser til madpakken eller hvis man skal på tur. Serveret med lidt gnave grønt og voilá – en super skøn frokost
Æggemuffins m. oksekød og spinat
Antal: 9 stk
Ingredienser
- 4 æg
- 2 æggehvider
- ½ dl mælk kan undlades
- 80 g frossen spinat
- 70 g ristet oksekød
- 30 g revet mozarella
- Lidt olie til at smøre formene med jeg brugte koldpresset avocadoolie
Sådan gør du
- Æggene slåes ud i en skål og piskes godt sammen med mælken (jeg brugte en gaffel)
- Hak spinaten i grove stykker og hæld i blandingen
- Hvis du ikke har en rest oksekød, så brun det i en gryde uden fedtstof med en smule krydderier
- Hæld oksekød og ost i æggeblandingen og bland godt
- Hæld en smule olie i en skål (jeg brugte under 1 spsk.) Pensel silikoneformene med olien – så er æggemuffinen nem at få ud af formen igen (massen sidder fast i papirs forme)
- Fordel æggemassen i dine forme
- Bages i en forvarmet ovn ved 160º (varmluft) i 25 minutter (ved svag varme får muffins'ene en lækker, svampet konsistens)



