
Jeg elsker kål – kål i alle afskygninger.
Det smager skønt og det mætter helt fantastisk. Der er blot en enkelt lille downside – som i virkeligheden ikke er en downside, men mere en udfordring, hvis man ikke vil spise det samme 14 dag i træk – der er vildt mange måltider gemt i et kålhovede.
Heldigvis er der hjælp at hente.
Her får I mine samlede spidskålsopskrifter – opskriftregisteret opdateres løbende, når der tilkommer nye opskrifter på bloggen.
Hvad laver du med spidskål? Skriv gerne dine idéer i kommentarfeltet herunder.
Tilbehør
- Spidskålsrösti, billede 2
- Spidskålssalat m. blåbær
- Spidskålsalat m. mango, billede 1
Hovedretter
- Col con carne – spidskål og svampe , billede 3
- Col Con Pollo – spidskål, spinat og kylling
- Falsk spaghetti i flødesauce m. bacon og gouda
- Kyllingefad m. spidskål og ostesovs
- Kåldolmere af spidskål
- Kålwrap m. spicy kylling og salat
- Spidskålslasagne m. oksekød, spinat og ostesovs
Categories: - Ingredienser | Tags: Spidskål
2 thoughts on “Spidskåls opskrifter”
Leave a Reply
[TOP]
Elsker også kål men har til tiden ikke helt vist hvad jeg skulle finde på at lave, andet end salater
Men denne opskrift fandt jeg på i Forms hjemmeside kylling i kål, smager helt vildt godt og skal helt sikker lavet igen. http://www.missjoan.dk/2016/03/15/kylling-i-kaal/
Kylling og kål er helt sikkert en klassiker.. Uhmm…