Glutenfrie mandel-banan vafler

Hvor er det skønt at stå op til solskin og blå himmel!
Forårsfornemmelser i det lille hjem!

Så for 117. gang gav jeg mig i kast med vafler til brunchbordet! Og endelig var opskriften i hus! Det har krævet blod, sved og tårer, men nu er den endelig klar!! Opskriften her giver nogle lækre, bløde og søde vafler, der smager helt fantastisk!

Glutenfrie mandel-banan vafler

Antal: 8 stk

Ingredienser

  • 2 stk modne bananer
  • 3 spsk skyr
  • 3 æg
  • 2 æggehvider
  • 75 g mandelmel
  • 2 spsk sødning jeg bruger Sukrin Gold
  • ½ tsk vaniljepulver

Sådan gør du

  • Bananerne moses med en gaffel og bananmosen hældes i en skål
  • Tilsæt de øvrige ingredienser pisk sammen med elpiskeren
  • Når dejen er jævn, er den klar til at komme i vaffeljernet – der går ca. 1 dl. dej pr. vaffel
  • Mit vaffeljern skal bruge lidt fedtstof for at dejen ikke klistrer fast. Her bruger jeg bare en lille smule smør!
  • Bør nydes lune – stil dem evt. i en lun ovn til de skal serveres

Noter

Serveringsforslag: Serveres med sukrin melis og frisk frugt, syltetøj eller peanutbutter og sukrin melis

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.