Simpelt kyllingebryst på grill

Det er lidt sjovt, det der med god/lækker mad!
Den anden dag lagde jeg et billede på Facebook og instagram med min aftensmad. Jeg var selv helt oppe og køre over mine squachetta, der var et kæmpe hit!! Salaten var bare min basic salat m. avocado i stedet for æg. Og så var der kylling! 1 stk. kyllingebrystfilet med lidt olie og krydderri – that’s it. Intet særligt, intet fancy! Bare almindelig mandagsmad fra grillen!

Men på Facebook fik jeg flere positive kommentarer på salaten og kyllingen.
En kollega råbte efter mig på gangen at det så mega lækkert ud mit mad – det tog mig noget tid at indse at det var billedet fra Instagram hun mente. Men den kylling der – den så bare helt fantastisk ud, og hvordan den var lavet.
Og flere ville gerne have opskriften!

Så nu får I altså alle sammen min opskrift, på et simpelt stykke kylling fra grill. Uden de store udfordringer.

Og her kommer visdomsordene så.
Det der synes simpelt og enkelt i dine øjne, ligner en million i en andens sind
Så der er ingen grund til altid at forsøge at overgå hinanden! Lav din mad med omtanke – og dine smagsløg vil være dig evigt taknemmelig!

Hav en dejlig onsdag derude!


kyl-kylKyllingebryst på grill
(2 personer)

400 g. kyllingebrystfilet
1-2 spsk. raspolie
Krydderi efter eget ønske

  • Lad kyllingen ligge i pakken og hæld olien over.
  • Drys godt med krydderiet – vi bruger ofte italiensk barbecue, der smager vildt lækkert sammen med kylling
  • Lad kyllingen ligge i lagen mens grillen varmer op
  • Læg stykkerne på grillen og vend dem ofte.
  • Bruger du stegetermometer, skal kyllingen opvarmes til 75º

Serveres med en lækker sommersalat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.