
Jeg har besluttet mig for, langt om længe, at prøve de der oopsies!! Nu har jeg læst om dem flere gange, og læst om hvor fantastiske de er!
Oopsies er brød i Low Carb-klassen, og allerede her er jeg fan!!
Jeg har googlet mig frem til en masse opskrifter, og de er stort set ens alle sammen!! Så hvis du har set opskrifter der minder meget om eller er stort set ens, så er det altså derfor!
Hvad kan man så bruge sådan en omgang oopsies til???
Jo nu skal du se:
Oopsies kan bruges til morgenmad, frokost og madpakken!
Lune og kolde!
Ristede og almindeligt bagte!
Oopsies kan bruges til
– Toast
– Under pålæg
– Sandwich
3 æg
100 g. Philadelphia
2 spsk. Affedtet sesammel
2 tsk. Husk Psyllium-frøskaller
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
- Æggene deles i to skåle – en med hvider og en med blommer
- Hviderne piskes helt stive (ca. 5 minutter)
- Blommer og Philadelphia piskes til en jævn masse
- Sesammel, bagepulver, psyllium-frøskaller og salt hældes i blandingen og piskes jævn
- Mel massen vendes forsigtigt med æggehviderne til dejen er helt ens
- Fordel i seks cirkler på en bageplade, med en dejskraber
- Sættes i en forvarmet (varmluft) ovn ved 150º i ca. 20 minutter
- Nydes lune med lækkert pålæg
Tip: Opbevares på køl
Kan de fryses? Eller tager de skade af det? 🙂
De kan sagtens fryses!
Læg et stykke madlavningspapir eller bagepapir imellem, så de ikke fryser sammen! – så er det også dejligt nemt at hive en enkelt ud af fryseren, når man trænger 😉
Kan man bruge andet end affedtet sesammel og psyllium skaller?
Jeg har ikke prøvet at lave dem på andre måder.
Men der findes et hav af forskellige versioner på oopsies, så måske du kan finde en anden opskrift på nettet? 🙂
Jeg bruger kun husk fiber eller Profiber ca 1 spsk.