Behind the screen

Hej!
.. Og velkommen til Madfidusen.dk

Mit navn er Line og det er mig, der er ansigtet bag denne madblog.

Madfidusen.dk så første gang dagens lys på en spæd sommer dag i juli. Bloggen havde ikke været længe undervejs, og faktisk gik der kun omkring en uge fra beslutningen var taget, til det første blogindlæg fandt vej til sitet.
Kalenderen viste 3 1 . 0 7 . 2 0 1 4

Min første opskrift var disse super skønne bananpandekager, lavet med kun to ingredienser og serveret med en virkelig lækker bærcreme. Det føles både som igår og som længe siden, at jeg skrev det første, meget korte, indlæg, og siden da har det ellers gået stærkt. Med mere end 500 forskellige opskrifter er der efterhånden lidt at hente, for enhver smag. (Du kan finde mit opskriftregister lige HER)

Sådan helt kort fortalt, så startede Madfidusen.dk som en low carb madblog med opskrifter der tog udgangspunkt i konceptet “Ingen brød, mel, pasta, sukker, ris og korn generelt“. Opskrifterne var udviklet til en gluten- og sukkerfri livsstil, fordi jeg selv reagerede på netop disse fødevarer.

Siden da er der løbet meget vand under broen, og siden jeg blev gravid i 2016 har jeg ikke udgivet ret meget på bloggen her. Hverdagen meldte sin ankomst og overskudet og lysten til at lave mad og ikke mindst blogge forsvandt.

Idag spiser jeg ikke længere glutenfrit eller sukkerfrit. Jeg har tilgengæld valgt at jeg vil igang med at tælle kalorier og lever pt med et indtag på mellem 1200-1400 kcal.

Derfor vil bloggens indhold også ændre karakter. Alle low carb opskrifter vil fortsat være på bloggen, men fremad rettet vil jeg ligge alverdens opskrifter herind, hvorpå jeg i stedet vil notere kalorieindholdet.
Jeg håber du vil læse med trods ændringer i indhold.

Igennem bloggen ønsker jeg at finde min egen vej mod et sundere liv og samtidig dele mine erfaringer med hvem end, der kunne være interesseret.

Bag skærmen,
sidder der en folkeskolelærer, som elsker sit job. Det er et job, der kræver massere af energi og kreativitet, hvilket er foreneligt med en sund livsstil.

Jeg elsker at bruge tid i mit køkken, og synes at madlavning er noget af det mest afslappende jeg kan komme i tanke om. Jeg har aldrig været god til at følge en opskrift, og har derfor altid eksperimenteret med madlavningen. Jeg tænker det hænger sammen med min opdragelse. Mine forældre har nemlig heller aldrig fulgt en opskrift, hvilket kan være ret problematisk, når man ringer hjem og lige skal høre hvordan mor eller far plejer at gøre. På den anden side er det også mega fedt, og helt perfekt, for en madblogger, hvis største udfordring har været at få skrevet de ting ned, som hun står og gør!

Udover min interesse for mad, kan jeg godt lide at tegne og fotografere. På det sidste er jeg også begyndt at interesserer mig for film og redigering. Planen er da også, at udvide bloggen til en videoblog, inden året er omme! Det er dog ikke helt så nemt at lave mad video, som det ser ud! … Men mon ikke øvelse gør mester?

Copyright
© Billederne på bloggen er taget af mig. 

© Al tekst og opskrifter er skrevet af mig, men for at citerer min bachelorvejleder, så:

“Har du aldrig selv tænkt en tanke! Der er altid nogen, der har tænkt den før dig!”

Jeg mener jo egentligt selv at mine tanker og ideer er originale, men måske er der alligevel lidt om snakken? Jeg mener – der findes jo så mange skønne opskrifter ude i blogland, så måske har nogen fået samme skønne idé, som jeg selv har!

Følg med
på de sociale medier for nye opskrifter (facebook) eller bare fordi det kunne være hyggeligt at følge lidt med i mit liv (instagram og pinterest).

Facebook
Instagram
Pinterest

Læs mere om hvordan du kan komme i kontakt med mig HER.2 thoughts on “Behind the screen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: