Min kæreste laver nogle fantastiske frikadeller!! Faktisk er han ret god til at lave alt, der har med fars at gøre! -selvom vi bruger den præcis samme opskrift, så bliver mine aldrig lige så gode!
Derfor er farsmad altså blevet hans ansvarsområde!
Dog lykkes det mig ind imellem at få lavet noget lækkert – som f.eks. disse frikadeller.
Glutenfri frikadeller
Ingredienser
- 500 g hakket svinekød
- 1 løg ca. 130 g
- 1 æg
- 2 spsk pulveriserede psyllium-frøskaller (HUSK)
- 1 spsk vand
- 2 tsk salt og peber
- 1 knsp hvidløgspulver
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Alle ingredienser puttes i en skål og røres sammen med enten elpisker eller grydeske
- Når farsen er jævn, skal den hvile i 10 minutters tid
- Smelt smøret på panden, form frikadellerne med en ske og placér dem i det smeltede fedtstof.
Noter
Tip: Steg frikadellerne ved forholdsvis høj varme (så får de en dejlig sprød skorpe)
Tip: Tilsæt 1 revet gulerod i farsen – smager skønt og giver lidt ekstra grønt!
Serveringsforslag: Server med snack grønt og dip, stegt hvidkål og bacon, flødestuvet hvidkål, blomkålsmos eller ovnbagte gulerødder


