Restemad: Chili Con Carne

Når jeg laver Chili Con Carne, så laver jeg altid en kæmpe portion, så der er nok til flere dage (eller til fryseren). Men uanset hvor meget man elsker en specifik ret, så er det altså ikke spændende at spise det samme flere dage i træk.

Derfor satte jeg mig for at undersøge hvordan man kunne servere sin chili con carne på anden, tredje og måske endda fjerde dagen.
– måske du har flere idéer – så del dem gerne herunder!

Mangler du forresten en god opskrift på chili con carne? Så prøv min version ved at følge linket her.


Hvordan bruger jeg mine chili con carne rester?

  • Burger – som sloppy joes
  • Burritos
  • Cottage Pie – Kom resterne i et ildfastfad med en lækker mos på toppen
  • Enchiladas
  • Jacket Potato / Fyldt bagekartoffel
  • Lasagne
  • Pita m. blandet grønt
  • Pizzatopping – toppet med friske tomatskiver og ost
  • Quasadillas m. guacamole on the side
  • Tærtefyld (drænet for væske) – gratineret med ost
  • Wraps m. frisksnittet salat

#stopmadspild #stopspildafmad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.