Quesadillas er en mexicansk ret, der består af tortillas og et tyndt lag fyld!
Det lyder ikke dårligt, vel?
Jeg har længe haft kig på disse quesadillas, men har ikke rigtig haft overskud til at kaste mig ud i projektet – jo, jo! Undskyldninger er der skam nok af, og den her hører vidst til i den dårlige ende! For det er jo vanvittigt nemt at lave disse lækre hapsere!
Denne udgave er en low carb, glutenfri en af slagsen, lavet med kikærtewraps! Man kan sagtens bruge købe-tortillas i stedet, men kikærtewrapsene er altså super nemme at lave, og med deres lidt crunchy skorpe er de vildt nemme at håndtere, når man spiser dem stående!
Quesadillas er ideelle til enhver anledning. Til tapas, til forret, til hovedret, til frokost, til madpakken – ja you name it! Det spiller bare!
Denne variant er lavet med hamburgerryg og ost! Og tør jeg sige det? Det minder altså lidt om toast!
Jeg er hurtigt blevet stor fan, og der skal helt sikkert eksperimenteres med andre typer fyld også!
Quesadillas m. ost og hamburgerryg
(2 personer)
4 stk. kikærtewraps
200 g. god ost i skiver
1 pk. hamburgerryg, kødpålæg
2 spsk. barbecuesauce
Du kan bruge “gamle” (læs: rester) eller friske (læs: nylavede) kikærtewraps til disse herligheder!
- Til én quesadillas skal du bruge 2 pandekager, 100 g. ost, ca. 5 stk. hamburgerryg og 1 spsk. barbecuesauce
- Tag din wrap
- Smør den ene side med marinaden
- Placér hamburgerryggen ovenpå
- Læg osten ovenpå igen
- Slut á med endnu en wrap
- Quesadillas skal lunes på panden (uden fedtstof) og kan enten samles direkte på panden eller på en tallerken
- Quesadilla’en lunes på begge sider – den er nem at vende med en paletkniv!
- Når osten er smeltet er den færdig!
- Skær ud i seks lige store stykker og servér straks herefter
Tip: Ideel til frokost, forret, hovedret og evt. madpakken, hvis man da har adgang til en microovn!