Det er ved at være længe siden, jeg har haft muffins på bloggen, og det er da i sandhed en skam.
Ikke nok med at muffins er ganske nydelige, så er de også helt perfekte at have med på farten – hvad end man har lavet en sød eller en salt version.
Jeg har kastet mig ud i en salt version, og selvom bloggen indeholder en del af de salte muffins, så er der jo ikke lige præcis den her.
Madmuffins er især et hit i madpakken eller til picnic kurven om sommeren. De mætter dejligt – uden at være for tunge – og fylder de ikke ret meget (hverken i maven eller i tasken)
De er også perfekte til det store ta’-selv-bord eller til den hurtige frokost i weekenden. Jovist – mulighederne er mange.
Flere porre på lager? Bliv inspireret til at bruge resten på siden her, hvor jeg har samlet alle mine porre-opskrifter!
1 stk. porre
50 g. revet parimagano ost (parmesan)
2 æg
1 dl. kokosmælk
1 spsk. affedtet sesammel
1 tsk. fiberhusk
- Tænd ovnen på 170º (varmluft)
- Porren skylles, halveres og skæres i halve ringe.
- Put porren ost og æg i en skål
- Rør godt rundt
- Tilsæt kokosmælk, sesammel og fiberhusk
- Rør godt rundt til konsistensen er ensartet
- Fordel dejen i 4 store muffinsforme (gerne af pap)
- Bag dem i midten af ovnen i 25-30 minutter
Nyd dine madmuffins med det samme, eller opbevar dem på køl eller frost.
Kan spises kolde såvel som lune.