Pindis med mango og jordbær

Jeg har købt nye isforme, og det skal selvfølgelig fejres med …. IS!!
Isformene er købt hos www.det-sode-liv.dk og jeg elsker dem simpelthen. De er så fine. Isene er nemme at få ud og de er nemme at rengøre! Desuden var servicen helt i top og der var lyn hurtig levering! Det er ikke sidste gang jeg handler der.

Nye isforme betyder selvfølgelige nye isopskrifter og jeg har allerede forsøgt mig med et par nye af slagsen – nogle mere vellykkede end andre. Jeg har leget lidt med forskellige smagskombinationer, farver og ikke mindst forme…!

Den ene af mine nye forme giver is, der ligner twister isen!! Så det var selvfølgelig oplagt med en frugt is med striber! Og med lidt kokosmælk blandet i, får isen en perfekt rund smag og konsistens! Isen er uden tilsat sukker og kan derfor spises med god samvitighed! Har man fået fat i nogle søde jordbær, kan man tilmed undvære sødemidlet. Mine bær var dog fra frost og derfor fik de en smule sødning også!

Hvilken sommeris er din favorit?

Ja jeg skriver sommer, men jeg behøver altså ikke solskin for at spise is!! Jeg gider nemlig ikke vente på de varme sommerdage længere… I dag har der dog sneget sig et par solstråler frem her til aften, så nu vil jeg nyde en kold is på altanen, inden det sidste lys forsvinder.

Hvis I er hurtige, kan I selv nå at lave en lækker pindis, som er klar til imorgen, hvor temperaturen skulle stige – har jeg hørt!

God weekend til jer!


MangoisMango og jordbær pindis
(3 stk.)

50 g. jordbær
1 spsk. sukrin
250 g. mango
6 tsk. kokosmælk

 • Jordbær hældes i en gryde med sukrin
 • Tænd for svag-medium varme og lad jordbær og sukrinmassen koge sammen
 • Mas evt. jordbærene undervejs (det giver en mere flyende konsistens)
 • Når jordbærene er helt udkogte slukkes der for varmen – giv evt. jordbærene en tur med stavblenderen for at undgå bærstykker.
 • Mangoen skrælles og skæres i mindre stykker
 • Stykkerne lægges i en skål
 • Blend med stavblenderen til du har en jævn mangomos
 • Tilsæt kokosmælken og rør godt
 • Jordbærmassen fordeles i isformene (brug f.eks. enden af en ispind til at lave striberne)
 • Hæld mangomosen ovenpå
 • Stilles i fryeren natten over

Værsgo – en dejlig, frisk sommeris – direkte fra fryseren!

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]