Så har der været gang i vaffelbageriet igen..
Jeg er blevet helt pjattet med vafler i madpakken.. Det er så lækkert – og ikke mindst – nemt! Jeg laver en ordentlig stak i weekenden, så er der lidt at vælge mellem i fryseren.
Denne gang blev det til hele tre forskellige vafler – Mine tripple cheese ostevafler, squashvaflerne samt disse skønne pikante ostevafler med grøn pikantost. Hvorfor så mange forskellige, tænker du? Fordi jeg kan.. Der er ikke nogen dybere mening med galskaben – men når vaffeljernet alligevel er varmt, og man har en stak ingredienser der skal bruges, hvorfor så ikke?
Det var vidst et sidespring – for at komme tilbage til pikant-vaflerne, så findes der efterhånden en del versioner ude i blogland. Men de er altså også helt vildt gode! Derudover, så er de mega simple at lave. Kun 3 ingredienser skal der bruges! Og ingredienserne skal bare røres sammen og i vaffeljernet! Det er total win – win !
Og det er næsten for frækt, at kalde det en opskrift, men shhhh…
Ideen/opskriften er hermed viderebragt!
200 g. grøn pikant ost
3 æg
2 tsk. fiberhusk
- Pikant ost og æg piskes sammen i en skål – brug gerne elpiskeren
- Når blandingen er jævn, tilsættes fiberhusk
- Pisk igen
- Lad dejen hvile mens vaffeljernet varmer op
- Fordel halvdelen af dejen
(Jeg bruger et Tefal Snack Collection – bruger du et andet jern, skal du måske bruge en anden mængde dej) - Vent tålmodigt på at vaflen er klar
- Gentag
Vaflerne kan med fordel fryses ned, og tages op igen ved behov.
Spis dem morgen, middag og aften!
Serveringsforslag:
Morgenmad, som de er, med et blødkogt æg, og peberfrugt-hapsere m. ost og tomat
Frokost, med avocado, æg og rejer på toppen