Peanutbutter-banan-chokolade muffins med et hint af mazarin

Skal du bage i weekenden?

Jeg tror ikke jeg orker en tur i køkkenet denne uge. Jeg er netop startet på et genoptræningsprogram hvor jeg er ved at genvinde styrken i mit venstre ben! Sideløbende har jeg påbegyndt træningsdelen fra Fit på 100 dag – på mit eget niveau, for der er en del af øvelserne jeg ikke kan lave i denne omgang. Og løb er helt udelukket! Ja faktisk går jeg også for meget. Så jeg øver mig i at sætte mig lidt mere ned, når jeg er på arbejde.
Men jeg er godt nok plaget af smerter i dag!! Øv øv… Må smide benene op når jeg kommer hjem fra min cykeltræning!

Jeg håber virkelig jeg kan genoptræne min fod og mit ben, så jeg ikke behøver endnu en operation – eller værre endnu – må lære at leve med smerterne! Lære og lære – er selvfølgelig vant til det, men jeg vil nu gerne være fri!

Nåh men heldigvis har jeg stadig et par opskrifter i gemmerne, som endnu ikke er blevet publiceret. Sådan går det jo, når man arbejder med mere end én opskrift ad gangen! Og det er jo skønt, når man ikke lige orker at stille sig i køkkenet!

Opskriften jeg vil dele med jer i dag er på nogle muffins! Og jeg kunne virkelig godt spise kage, så måske jeg vil bevæge mig i køkkenet alligevel?
Disse muffins smager godt – og ærligt – de fik hurtigt ben at gå på! Tilberedningen er også lige at gå til, så det er bare at komme igang!

Må I alle have en dejlig, solskinsrig weekend


MuffinsPeanutbutter-banan-chokolade muffins
(8 stk)

15 g. mørk chokolade (min. 70%)
10 g. kokosolie
1 moden banan
4 tsk. crunchy peanutbutter
2 æg
55 g. mandelmel (brug evt. hjemmelavet)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. mandelessens

  • Chokolade og kokosolie smeltes – jeg smeltede det ved høj varme i microovnen
  • Bananen moses med en gaffel og blandes i chokoladeblandingen sammen med peanutbutter
  • Pisk æggene i (ét ad gangen)
  • Tilsæt mandelmel, bagepulver og mandelessen
  • Pisk med elpiskeren til dejen er helt jævn
  • Bages i en forvarmet ovn ved 160º i ca. 15 minutter
  • Lad nedkøle på en rist og pynt evt. med lidt glasur (sukrin melis + vand) og lidt frysetørret jordbær

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]
%d bloggers like this: