Opskrifter med pesto

Jeg ville vitterligt ønske, at jeg kunne lægge ud med at være total hip, og dele en opskrift på hjemmelavet pesto! Men det kan jeg desværre ikke! Jeg har faktisk aldrig kastet mig ud i forsøget – trods det skulle være ganske simpelt!! På den anden side, så er det altså også meget nemt, at liste ned i supermarkedet og snuppe et glas eller to med hjem. Der er vi jo så forskellige – I know!

– men hvis du har en total lækker opskrift på hjemmerørt pesto, så hold dig endelig ikke tilbage for at dele den med mig (og alle læserne) i kommentarfeltet herunder ↓

Har du en super god opskrift, hvor du bruger pesto, skal du også være velkommen til at smide et tip eller opskrift nede i bunden.. ↓

Indtil da må I nøjes med min ydmyge liste over opskrifter med Pesto i

Grøn Pesto

Rød Pesto

About

Categories: - Ingredienser | Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]
%d bloggers like this: