Opskrifter med kartoffelWarning: Kartofler er ikke low carb!!

Lad os bare få det på plads med det samme – nej, kartofler er hverken LCHF eller low carb. De indeholder stivelse, og er nogle slemme banditter i manges øjne. I mine øjne er de ikke farlige, og hvis jeg har lyst til at spise kartofler 1-2 gange om måneden, så gør jeg det…
Alt med måde, og jeg får det personligt ikke dårligt af kartofler.

Så hvis der sidder andre der ude, som har det lige som mig, så får I her Madfidusens samlede liste over kartoffel-opskrifter. Listen opdateres selvfølgelig løbende.

Hvordan foretrækker du dine kartofler?

Suppe

Tilbehør

Hovedret

About

Categories: - Ingredienser | Tags: ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]
%d bloggers like this: