Opskrifter med hytteost

Jeg har nævnt det før, og nu får i den så igen!
Jeg har aldrig været fan af hytteost! Men jeg må jo nok æde mine egne ord, for jeg er faktisk blevet en lille smule begejstret for hytteosten! Jeg har stadig ikke smagt det i dens egen form, men sammen med en masse andre lækre ingredienser, der er det altså helt vildt godt!

Fedtfattig og lav på kalorier og kulhydrater – det er noget jeg (og min krop) kan lide!

Vidste du at navnet er direkte oversat fra engelsk/amerikansk (cottage cheese). Hytteosten fik sit navn fordi osten blev fremstillet af de fattige, amerikanske nybyggere, i deres små hytter!

Æg

Pandekager

Vafler

Frokost

Aftensmad

About

Categories: - Ingredienser | Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]
%d bloggers like this: