
Jeg har nævnt det før, og nu får i den så igen!
Jeg har aldrig været fan af hytteost! Men jeg må jo nok æde mine egne ord, for jeg er faktisk blevet en lille smule begejstret for hytteosten! Jeg har stadig ikke smagt det i dens egen form, men sammen med en masse andre lækre ingredienser, der er det altså helt vildt godt!
Fedtfattig og lav på kalorier og kulhydrater – det er noget jeg (og min krop) kan lide!
Vidste du at navnet er direkte oversat fra engelsk/amerikansk (cottage cheese). Hytteosten fik sit navn fordi osten blev fremstillet af de fattige, amerikanske nybyggere, i deres små hytter!
Æg
- Scrambled eggs m. hytteost og basilikum (billede 2)
Pandekager
- Brunchpandekager m. banan, hytteost og spinat
- Gulerodspandekager
- Proteinrige brunch pandekager (billede 3)
Vafler
- Mandelvafler (billede 1)
- Omeletvaffel m. peberfrugt
- Spinatvafler (billede 5)
- Tripple cheese ostevafler
Frokost
Aftensmad