Opskrifter med havregryn

Fakta: Havregryn kommer fra kornsorten “havre” og propfyldt med vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer.

Vi har altid havregryn på lager! Og når jeg handler stort ind omkring den første køber jeg altid 2-3 pakker, så vi ikke løber tør lige foreløbig. Herhjemme spises der nemlig havregryn hver dag. Emily får det enten med mælk på eller som grød med diverse frugt toppings og jeg spiser også en portion hver morgen.

Men udover til morgenmad, så bruger jeg faktisk havregryn i rigtig mange sammenhænge – gerne i forbindelse med bagning!

Derfor har jeg valgt at lave en samlet oversigt over mine opskrifter med havregryn, som (måske) kan give lidt inspiration. Bare tryk på “titlen” herunder, så kommer du til opskriften, let som en leg.

Pandekager

Kager

Muffins

Kød

Bagværk

About

Categories: - Ingredienser | Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]
%d bloggers like this: