Står du og mangler en nem og lækker opskrift på en madtærte, der er glutenfri og velegnet til LCHF?
Så er du kommet til det rette sted.
Denne tærtebund er nem at bikse sammen, og smager himmelsk. Du bestemmer helt selv fyldet!
– Jeg har lavet en liste med idéer i bunden af indslaget, men skriv gerne en kommentar i bunden med dit yndlings fyld, så vi kan inspirere hinanden!
Opskriften passer til et rundt tærtefad med ca. 27 cm. i diameter, men kan også sagtens bruges til at lave 8-10 minitærter i muffinsforme med.
100 g. mandelmel
2 spsk. kokosfibermel
3-4 spsk. pofiber
1 spsk. fiberhusk
1 knsp. salt
2 æg
10 g. kokosolie
- Hæld melet i en skål og bland det godt sammen
- Tilsæt æg, salt og kokosolie og pisk det sammen med en elpisker, så du får en smuldredej.
- Når alle ingredienserne er rørt godt ud – og du ikke kan se nogle klumper kokosolie o.l. samles dejen med hænderne
- Tærteformen smøres med smør eller olie
- Glat dejen ud i bunden af fadet (og op ad siderne)
- Fyldet fordeles over bunden og æggemassen hældes ovenpå igen
- Bages i en forvarmet ovn ved 160º (varmluft) i ca. 45 minutter
Ideer til fyld: