Jeg elsker kogebøger! Jeg elsker at bladre siderne igennem og studere de lækre billeder – måske endda blive fristet! Jeg er efterhånden ved at have en god bunke kogebøger stående, og jeg elsker hver og én af dem!
– Alle vidt forskellige og med forskellige udgangspunkter!
Jeg har aldrig været god til at følge en opskrift, men det er skønt at finde inspiration og idéer, for så at vidreudvikle og opfinde sin egen version!
Denne opskrift er sådan én! Og så alligevel ikke! For den er jo i bund og grund i samme kategori som æggewrapsene og de lækre quesadillas, jeg havde på bloggen den anden dag! Og alligevel – så er det noget helt nyt!
Omeletruller hedder de! De består af en tynd omelet/tyk æggewrap og lidt fyld!
I bund og grund kan du rulle hvad-som-helst inden i de her omeletruller – og jeg har allerede en masse idéer klar!
Denne version er lavet med røget laks, fordi jeg havde noget i køleskabet, som skulle bruges!
Laks og ost er måske ikke det første man vil kombinere, men det fungerer faktisk ret godt! Og så mætter det altså helt vildt!
Omeletrulle m. laks og ost
(1 person)
1 æg
1 ekstra æggehvide
2 skiver røget laks
2 skiver god ost
- Æggene slås ud i en skål og piskes godt sammen med en gaffel
- Smelt lidt fedtstof på panden
- Hæld hele æggemassen ud som en pandekage og lad stege ved middelvarme
- Når omeletten/pandekagen er stivnet vendes den om
- Placér osten og laksen i den ene side, så osten smelter lidt
- Rul nu pandekagen sammen til en roulade
- Del den på midten
- Servér med friske agurkestykker
Velbekomme..