Neutral chiagrød m. vaniljesmag og frisk honningmelon

Overnight chiagrød er bare SÅ fantastisk! Jeg er virkelig blevet helt pjattet med det… Jeg oplever en mindre personlig krise, hvis det en aften smutter, og jeg ikke har nogen grød klar til næste dag! – Jeg håber ikke at det udvikler sig til en regulær afhængighed!

Denne gang har jeg lavet en neutral udgave, blandet sammen med lidt honningmelon!
Jeg var heldig at finde en god melon, med en kraftig smag! Og den passer helt vildt godt til vaniljesmagen.
Er du ikke så meget til frugten, kan du selvfølgelig bare undlade denne…

Faktisk synes jeg at den smager lidt af koldskål! Og for ikke at sidde her og bilde jer alverdens ting ind, bad jeg min kæreste om at tage en smagsprøve og fortælle mig hvad det smagte af…. Han svarede også koldskål! Så helt tosset er jeg altså ikke…


ChiavanillaOvernight chia m. vanilje og honningmelon
(1 portion)

1 dl. mælk
100 g. skyr ell. græsk yoghurt (0,2%)
2 tsk. sukrin gold
¼ tsk vaniljepulver
2 spsk. chiafrø

60 g. honningmelon

  • Mælk og skr/græsk yoghurt hældes i en skål (med låg til) og piskes godt sammen med en gaffel, til der ingen klumper er i
  • Tilsæt sukrin og vaniljepulver
  • Rør til dette er opløst
  • Tilsæt chiafrøene og rør godt rundt
  • Skær melonen i helt fine stykker og bland i grøden
  • Sæt låg på skålen (eller brug sølvpapir) og lad grøden hvile natten over

Ialt 197 kcal (incl. melonen)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.