Svinemørbrad kan tilberedes på mindst en million forskellige måder! I ovn, i gryde, på grill, på pande, som bøf, som sammenkogt, som steg, som … Kun fantasien sætter grænser..!
Dagens ret er tilberedt i ovnen, men kan uden tvivl også tilberedes på grillen!
Fyldt mørbrad i svøb
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 1 pk bacon
- 75 g smøreost m. hvidløg
- ½ løg
- ½ rød peberfrugt
- ½ grøn peberfrugt
- Evt frisk basilikum
Sådan gør du
- Puds mørbraden
- Skær den op på midten og smør med smøreosten
- Hak løg og peberfrugt i fine tern og drys over osten – tilsæt evt basilikum
- Luk mørbraden sammen, uden alt fyldet falder ud og svøb bacon omkring
- Lad bage i 35 minutter i en forvarmet ovn på 200° (varmluft)




Tip: Serveres med f.eks. tomatsalat, bønnefritter eller blomkålsmos.