Fyldt svinemørbrad i baconsvøb!

Svinemørbrad kan tilberedes på mindst en million forskellige måder! I ovn, i gryde, på grill, på pande, som bøf, som sammenkogt, som steg, som … Kun fantasien sætter grænser..!

Dagens ret er tilberedt i ovnen, men kan uden tvivl også tilberedes på grillen!

Fyldt mørbrad i svøb

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 1 pk bacon
  • 75 g smøreost m. hvidløg
  • ½ løg
  • ½ rød peberfrugt
  • ½ grøn peberfrugt
  • Evt frisk basilikum

Sådan gør du

  • Puds mørbraden
  • Skær den op på midten og smør med smøreosten
  • Hak løg og peberfrugt i fine tern og drys over osten – tilsæt evt basilikum
  • Luk mørbraden sammen, uden alt fyldet falder ud og svøb bacon omkring
  • Lad bage i 35 minutter i en forvarmet ovn på 200° (varmluft)

Tip: Serveres med f.eks. tomatsalat, bønnefritter eller blomkålsmos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.