
Oktober. Efterår. Uhygge. Gys. Græskar. Spøgelser. Halloween. Yndlings årstid!
Brune blade. Græskar hoveder. Gadelygter.
What’s not to like?
Suppetid. Hyggetid. Ferietid.
Efterårsferien er et hit.
Halloween. Fødselsdag. Hverdage.
Det skal alt sammen fejres.
Benspænd. Hjernevrid. Udfordring!
Jeg er på en mission.
ca. 250 g. Hokkaido græskar
2 mellemstore gulerødder
½ gul peber
1 fed hvidløg
1 knsp. ingefær
1 tsk. Sukrin Gold
¼ tsk. Sriracha chili sauce
1 dl. fløde
2 tsk. lime saft
- Svits løgene i smør. Når de bliver gyldne tilsættes resten af grøntsagerne i de steger i ca. 5 minutter (husk at røre rundt)
- Tilsæt 5 dl. vand samt ingefær og Sukrin Gold
- Lad koge i 20-30 minutter
- Blend grøntsagerne godt
- Hæld chili, fløde og limesaft i gryden og giv suppen et opkog
Kan spises som det er eller serveres med lidt bacon ved siden af eller med kødboller.
- Hokkaido Græskar
- Grøntsagerne koger
- Suppen er klar
Categories: Halloween, Middagsretter, Suppe | Tags: Efterår, Græskar, Hokkaido, LCHF, Paleo, Suppe, Vegetar
One thought on “Mere Græskar: Hokkaido Suppe”
Leave a Reply
[TOP]
Mmmm, intet efterår uden græskarsuppe. Jeg er fan.