Maj i ord og billeder

Vi startede maj måned med to konfirmationer i det Midtjyske.

Den 1. maj var vi en tur i Karup, hvor vi fejrede den smukkeste konfirmand. Det var en super hyggelig dag med en række overdådige måltider. Min viljestyrke blev virkelig sat på prøve, og jeg dumpede med stort D. Tilgengæld fik jeg bekræftet at min krop ikke fungerer på gluten og sukker. Det kostede mavepine, kramper og kvalme!
Men af skade bliver man klog, og lørdagens konfirmation foregik mere smertefrit!

Når vi nu alligevel var på de midtjyske kanter, så jeg mit snit til at gå tilbage i tiden.
Derfor kørte vi et smut forbi mine bedsteforældres gård – ja godt nok døde min bedstefar i 2007 og gården blev solgt, men det vil altid være deres gård! Herefter var vi et smut forbi kirkegården – en masse historier blev fortalt og jeg var super glad for at vi gav os tid til at køre ind forbi begge steder!
Da vi så var på vej hjem, kørte vi også et smut ind forbi Kongenshus Hede for at se området! Dette var mit første besøg i mindeparken og hvor var det da smukt! Jeg fik da også kastet et blik på mindestenen for mine oldeforældre, der var med til at opdyrke den jyske hede!

SAMLET - kongenshusI maj har jeg fortsat min akupunktur behandling. Der er blevet stukket adskillige nåle i mit ben og fod!
Faktisk virkede april dosis’ene så godt, at jeg startede maj uden smerter!
Er i sandhed dybt fascineret af nålenes effekt! Jeg startede behandlingen som skeptiker! Men jeg må indrømme at jeg er overbevist! Og dybt tilfreds med min fysioterapeuts behandling!
Dog er jeg bange for at effekten nu er aftaget! Midt i maj kom smerterne tilbage for fuld styrke! Og efter at have prøvet at være smetefri, står jeg nu med følelsen af at hve flere smerter end før jeg blev opereret! Men det er jo svært at sige!
Jeg fortsætter dog behandlingen ind i juni månede, da jeg fortsat reagerer på den stimuli jeg får fra nålene.
Jeg har spurgt fyssen om vi ikke bare kunne skære benet á omkring knæet, men han virkede umiddelbart afvisende.

SAMLET - akupunktur

Træerne er sprunget ud! Og det betyder grønne farver så langt øjet rækker!
Græsset gror og skal slås og de brune buske er blevet grønne!
Træerne fik blomst – og nu også blade!!
Mit humør bliver bare lidt bedre, så foråret viser sine herligheder og alting springer ud!!

Har du været i skoven?
Vi tog kikkerten med til Purhøj og kunne se helt til fyn! Skibe i Vejlefjord og følge trafikken i Horsens by!
Fuglene kvidrede og en fasan gav også lyd fra sig!

SAMLET - skov

 

Top 7 blogindlæg i denne måned
05Jeg har lavet en oversigt over hvad I læsere viste størst interesse for i denne måned – jeg har valgt at det skal være de 7 mest populære, fordi syv er et eventyrligt og skævt tal!

Hvilken maj opskrift var din favorit?

Selv har vi lavet rigtig meget mad på grillen!
En af de helt klare grillfavoritter er champignonspakkerne! De går til alt slags kød og kræver stort set ingen forberedelse! Derudover har der været en del nye opskrifter, som har fået høj rang i mit madunivers. Bl.a. er jeg ret vild med minitærterne, hvor de næste 5 idéer til fyld er klar!
Og suppe! En helt masse suppe er det også blevet til! Nogen gange hjemmelavet – andre gange brikkerne fra Karolines (fandt dem til 2 kr. i Føtex, så har et stort lager!)
Men et billede siger mere end tusinde ord, ik? Så derfor vil jeg slutte á med et lille glimt af maden, som blev spist i maj! – spørg endelig efter opskrifter! 🙂

SAMLET

Vi ses igen, tirsdag d. 30. juni 2015

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]