Nogle dage skal det bare være nemt!
Og når nu man ikke kan hive en frysepizza ud af køledisken så må man være kreativ!
– Derfor har vi altid røde pølser og kødboller i fryseren! Ungerne elsker det!
Denne ret har min kæreste bragt med sig hjemmefra!
Oprindeligt bestod den af spaghetti, pølser og kødboller!
Nu har jeg skiftet spaghetti ud med squashghetti – og det er altså ikke helt dårligt!
Mad på (under) 15 minutter!!!!!!
Squashghetti m. pølser og kødboller
Antal: 2
Ingredienser
- 1½ squash
- 3 røde pølser
- 100 g kødboller (glutenfri fra Mou eller lav dem selv)
Sådan gør du
- Squash'en rives til strimler med Gefu Spirelli Sliceren
- Hæld 1 l. kogende vand over squashghettien så de bliver lune og bløde.
- Vand hældes i en gryde og bringes i kog
- Pølserne skæres ud i stykker og kødbollerne tages op af fryseren
- Når vandet koger, hældes pølserne og kødbollerne i vandet Når kødbollerne stiger op i vandoverfladen er retten færdig
- Hæld vandet fra og fordel squash, pølser og kødboller på tallerkenen
Noter
Tip: Serveres med sukkerfri ketchup