
Nogle dage skal det bare være nemt!
Og når nu man ikke kan hive en frysepizza ud af køledisken så må man være kreativ!
– Derfor har vi altid røde pølser og kødboller i fryseren!
Denne ret har min kæreste bragt med sig hjemmefra!
Oprindeligt bestod den af spaghetti, pølser og kødboller!
Nu har jeg skiftet spaghetti ud med squashghetti – og det er altså ikke helt dårligt!
Mad på (under) 15 minutter!!!!!!
Opskriften er som sådan ikke en omskrift, men mere en opremsning af indhold og dertilhørende tilberedelse.
Mængden må I selv regne jer frem til
Squashghetti med pølser og kødboller
squash
røde pølser
kødboller (glutenfri fra Mou eller lav dem selv)
- Squash’en rives til strimler med Gefu Spirelli Sliceren
- Kog noget vand og hælde over squashen, så de bliver lune.
- Vand hældes i en gryde og bringes i kog
- Pølserne skæres ud i stykker
- Kødbollerne tages op af fryseren
- Når vandet koger, hældes pølserne og kødbollerne i vandet
- Når kødbollerne stiger op i vandoverfladen er retten færdig
- Fandet hældes fra
- Serveres med sukkerfri ketchup