Squashghetti med pølser og kødboller

Squashghetti

Nogle dage skal det bare være nemt!
Og når nu man ikke kan hive en frysepizza ud af køledisken så må man være kreativ!
– Derfor har vi altid røde pølser og kødboller i fryseren! Ungerne elsker det!

Denne ret har min kæreste bragt med sig hjemmefra!
Oprindeligt bestod den af spaghetti, pølser og kødboller!
Nu har jeg skiftet spaghetti ud med squashghetti – og det er altså ikke helt dårligt!

Mad på (under) 15 minutter!!!!!!

Squashghetti m. pølser og kødboller

Antal: 2

Ingredienser

  • squash
  • 3 røde pølser
  • 100 g kødboller (glutenfri fra Mou eller lav dem selv)

Sådan gør du

  • Squash'en rives til strimler med Gefu Spirelli Sliceren
  • Hæld 1 l. kogende vand over squashghettien så de bliver lune og bløde.
  • Vand hældes i en gryde og bringes i kog
  • Pølserne skæres ud i stykker og kødbollerne tages op af fryseren
  • Når vandet koger, hældes pølserne og kødbollerne i vandet Når kødbollerne stiger op i vandoverfladen er retten færdig
  • Hæld vandet fra og fordel squash, pølser og kødboller på tallerkenen

Noter

Tip: Serveres med sukkerfri ketchup

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.