Æggewraps – den nemme

Nem mad til frokost eller aften.
Disse simple, kalorielette wraps, lavet af æg, tager ingen tid at lave og de smager fantastisk.

Æggewrap

Antal: 6 stk
Kalorier: 68kcal

Ingredienser

  • 4 æg
  • 4 æggehvider
  • salt, peber
  • 3 g smør til stegning

Sådan gør du

  • Æg og æggehvider slåes ud i en skål
  • Tilsæt salt og peber
  • Pisk med elpiskeren i ca. 1 minut
  • Smelt lidt smør på panden
  • Fordel ca. ½ dl dej pr pandekage

Noter

Næringsindhold pr 100 g
Energi: 109 kcal
Fedt: 6,6 g
Kulhydrat: 1,4 g
Protein: 11,1 g
Tip:
Grønt: 
Massere af grønt. Herhjemme foretrækker vi rucola salat, agurk, peberfrugt, løg, tomat og revne gulerødder.
Kød:
Oksekød, stegt i massere af mexicansk krydderi.
Kylling, skåret i tynde skiver, stegt i vand, kokosmælk og sur/sød-chili.
Fersk laks, m. dilddressing og røræg
Dressing:
Smøreost, f.eks.grøn pikant,
Salsa
Hjemmerørt rød: Græsk yoghurt, tabasco, allroundkrydderi
Hjemmerørt hvid: Skyr, dild og citron

4 thoughts on “Æggewraps – den nemme

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.