Nem mad til frokost eller aften.
Disse simple, kalorielette wraps, lavet af æg, tager ingen tid at lave og de smager fantastisk.
Æggewrap
Antal: 6 stk
Kalorier: 68kcal
Ingredienser
- 4 æg
- 4 æggehvider
- salt, peber
- 3 g smør til stegning
Sådan gør du
- Æg og æggehvider slåes ud i en skål
- Tilsæt salt og peber
- Pisk med elpiskeren i ca. 1 minut
- Smelt lidt smør på panden
- Fordel ca. ½ dl dej pr pandekage
Noter
Næringsindhold pr 100 g
Energi: 109 kcal
Fedt: 6,6 g
Kulhydrat: 1,4 g
Protein: 11,1 g
Tip:
Grønt:
Massere af grønt. Herhjemme foretrækker vi rucola salat, agurk, peberfrugt, løg, tomat og revne gulerødder.
Kød:
Oksekød, stegt i massere af mexicansk krydderi.
Kylling, skåret i tynde skiver, stegt i vand, kokosmælk og sur/sød-chili.
Fersk laks, m. dilddressing og røræg
Dressing:
Smøreost, f.eks.grøn pikant,
Salsa
Hjemmerørt rød: Græsk yoghurt, tabasco, allroundkrydderi
Hjemmerørt hvid: Skyr, dild og citron

Er det 4 hele æg + 4 æggehvider ????
Ja, det er det!! (:
Prøver lige at omskrive, så det også fremgår lidt tydeligere i opskriften! (:
Nu fattede selv alderdommen det 😀
Fantastisk!!!