Lakserulle m. avocado

Der er nu intet som en franskbrød mad, med røget laks, æggestand og … nåh nej!
Jeg spiser jo ikke franskbrød. Bum – hvad skal man så finde på?

Nåh, men der er da en avocado på køkkenbordet og massere af æg i køleskabet. Lad os se hvad vi ender med.
15 minutter senere var maden klar – lakseruller m. avocado og æggestand/røræg.

Det er en fed fornemmelse, når man bare bakser et eller andet sammen og resultatet er så godt, at man ligeså godt kunne have planlagt måltidet fra ende til anden.


Avocado-laksLakserulle m. avocado
(5-6 stk.)

1 avocado
3 skiver røget (gravvad) laks
1 del røræg/æggestand (lavet af 1 æg)
evt. lidt dilddressing og cherrytomater

  • Avocadoen halvveres, skrællen pilles á og stenen fjernes.
  • Skær avocadoen i tynde skiver
  • Laksen pakkes ud af indpakningen og halvveres
  • Laksen rulles rundt om 1-2 stk. avocado
  • Rørægget laves af et enkelt æg på panden

Lakserullerne serveres kolde med lun røræg/æggestand, cherry tomater og evt. lidt dilddressing

Perfekt til morgenmad, frokost, tapas eller et lækkert mellemmåltid.

Avocado-laks

Avocado-laks

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.