Laks i fad med squashghetti og cream-cheese-flødesovs!

Når det kommer til fisk, så er jeg ikke et af de mest kreative mennesker! Jeg tilbereder altid min fisk på samme måde – så kommer man jo heller ikke galt af sted! På den anden side, så får man jo heller ikke prøvet så meget nyt!

Så da jeg den anden dag fik en pludselig idé. fór jeg ind til fryseren og hev nogle laksestykker op!
Det var de sidste, så jeg skal have fyldt mit lager op igen! – Jeg har nemlig altid rejer, laksestykker og rødspættefiletter i fryseren, så det er let at få noget fisk, når lysten melder sig!

Denne ret er forholdsvis neutral i smagen, hvilket er dejligt til en afveksling! Kæresten pøste selvfølgelig en ordentlig gang chili udover, men jeg nød den milde smag af de lækre råvarer!

Retten er rimelig nem at lave, og hvis man food prepper (Der fordanskede jeg vidst lige et engelsk udtryk), så er maden færdig i løbet af 0,5!! Men også uden food prep, er maden hurtigt klar! Det er lige før at jeg vil tro du kan være klar på 30 minutter  hvis tingene er fundet frem! Men hvis man ikke vil fare rundt i køkkenet, kan det også klares på 35 minutter – 15 minutter til at snitte grønt og 20 minutter i ovnen! Så bliver det altså ikke meget bedre!

God fornøjelse!!


Laks i fad Laksefad
(2 personer)

1 dl. madlavningsfløde
100 g. philadelphia med krydderurter
1 spsk. citronsaft
2 squash
200 g. blomkål
400 g. laks
1 tsk. peber, ½ tsk. salt, ½ tsk. muskatnød, ½ tsk hvidløgspulver

  • Madlavningsfløde, philadelphia og citronsaft hældes i en kasserolle og bringes i kog
  • Imens sovsen varmes gefu-slicer du dine squash – så det bliver til squashghetti
  • Put dem i et ildfast fad
  • Blomkålen skylles, plukkes i buketter og lægges i fadet
  • Når sovsen er færdig fordeles denne over grøntsagerne
  • Del den ferske laks i mundrette stykker og bland med squasheghettien
  • Tilsæt krydderierne og vend i blandingen
  • Bages i en forvarmet ovn ved 200º (varmluft) i ca. 20 minutter

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]
%d bloggers like this: