Super lækker forret med frisk grønt, cremet dressing og fisk. What’s not to like?
Krebsecocktail
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 100 g krebsehaler i lage
- 1 hf ruccolasalat
- 1 stk avocado
- 3 stk cherrytomater
- 6 skv agurk
- ½-1 spsk rød skaldyrdressing eller lav evt. denne
- 1 spsk dilddressing
Sådan gør du
- Vælg nogle glas, du vil servere i
- Skyl ruccola'en og placér i bunden af glasset
- Hæld lidt rød dressing over
- Del avocadoen på midten og fjern stenen.
- Del den halve avocado i tre dele, pil skrællen á og læg skiverne langs kanten af glasset
- Hæld vandet fra krebsehalerne, klem dem lidt, så du ikke får for meget væske med i din ret. Placér krebsehalerne i midten af glasset.
- Del cherrytmaterne i fire og agurkeskiverne i halve
- Pynt glasset fint
- Stil på køl til servering.
- Placér evt. en lille klat dilddressing på toppen, eller stil skålen på bordet så gæsterne selv kan vælge
Noter
- Vælg nogle glas, du vil servere i
- Skyl ruccola’en og placér i bunden af glasset
- Hæld lidt rød dressing over
- Del avocadoen på midten og fjern stenen. Del den halve avocado i tre dele og pil skrællen á
- Placér avocadoen langs kanten af glasset
- Put krebsehalerne i midten
- Del cherrytmaterne i fire og agurkeskiverne i halve
- Pynt glasset fint
- Stil på køl til servering.
- Placér evt. en lille klat dilddressing på toppen, eller stil skålen på bordet så gæsterne selv kan vælge



