Chokolademousse med et tvist af appelsin – uden tilsat sukker

Mums….. Bare mums!!

Chokolademousse m. appelsin

Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 70 g mørk chokolade m. appelsinsmag 70%
  • 2 æggeblommer 40 g. pasteuriserede æggeblommer
  • 1 spsk Sukrin Gold
  • 1 dl fløde
  • 1 æggehvide 30 g. pasteuriserede æggehvider

Pynt

  • dl fløde piskes til flødeskum
  • 10 g mørk chokolade hakket

Sådan gør du

  • Chokoladen brækkes i mindre stykker og smeltes over et vandbad
  • Mens chokoladen smelter piskes æggeblommer og sukrin gold luftigt
  • Rør æggeblanding og chokoladen sammen
  • Tag to nye skåle og hæld æggehvider i den ene og fløde i den anden. Begge piskes helt stive
  • Flødeskummet vendes forsigtigt i chokolademassen
  • Når massen er jævn vendes hviderne forsigtigt i også
  • Fordel chokolademoussen i to glas og stil dem tildækket i mindst 1 time.

Prøv også mine andre chokolademousser:
Avo-chokomousse eller banan-chokolademousse!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.