Mums….. Bare mums!!
Chokolademousse m. appelsin
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 70 g mørk chokolade m. appelsinsmag 70%
- 2 æggeblommer 40 g. pasteuriserede æggeblommer
- 1 spsk Sukrin Gold
- 1 dl fløde
- 1 æggehvide 30 g. pasteuriserede æggehvider
Pynt
- 1½ dl fløde piskes til flødeskum
- 10 g mørk chokolade hakket
Sådan gør du
- Chokoladen brækkes i mindre stykker og smeltes over et vandbad
- Mens chokoladen smelter piskes æggeblommer og sukrin gold luftigt
- Rør æggeblanding og chokoladen sammen
- Tag to nye skåle og hæld æggehvider i den ene og fløde i den anden. Begge piskes helt stive
- Flødeskummet vendes forsigtigt i chokolademassen
- Når massen er jævn vendes hviderne forsigtigt i også
- Fordel chokolademoussen i to glas og stil dem tildækket i mindst 1 time.
Prøv også mine andre chokolademousser:
Avo-chokomousse eller banan-chokolademousse!