
Pølser kan købes i alverdens varianter.
– Store, små, røde brune, tykke, tynde osv.
I små pakker, i store pakker – på tilbud eller til fuld pris!
Med oksekød, med svinekød, med kylling eller kalkun.
Mulighederne synes uendelige.
Men når sommeren er ovre, og grillen er pakket væk – hvad skal man så med alle de pølser, man fik købt i løbet af sommeren.
Har du også fyldt fryseren op, eller er du bare nysgerrig?
Så er her en masse opskrifter, hvor der skal bruges pølser.
Omeletter
- Frittata m. pølser, bacon og tomat
- Omelet m. kyllingepølser, champignon og spinat
- Vendt æggekage m. pølser, spinat og squash
Aftensmad
- Burrito m. oksekød og pølser
- Forlorne harekillinger
- Koteletter i ostefad
- Paprikagryde m. tre slags gris
- Pølse kålmix
- Squashghetti m. røde pølser og kødboller
- Svensk pølseret m. blomkål
- Svensk pølseret m. kartoffel
Pølsehorn
På grillen
Categories: - Ingredienser | Tags: Pølser, Sausage
Leave a Reply
[TOP]