Juni i ord og billeder

StorebæltSommeren lod vente på sig i år! Og var det ikke for de grønne blade på træerne, kunne vi lige så godt være midt i oktober! Regn, regn og atter regn! Og med fire ugentlige gårdvagter er regn, i den mængde, overhovedet ikke velkommen!
Men pyt! Solen fandt da heldigvis hurtigt vej igennem skydækket! Og nogen ting er da heldigvis værd at vente på!!

Da solen tittede frem i starten af måneden tog vi på spontan, forlænget, camping weekend i København! Kæresten skulle alligevel spille kamp lørdag, så vi kunne jo ligeså godt slå to fluer med et smæk! To timer efter jeg fik fri dagen før Grundlovsdag, sad vi i bilen med en fastmonteret campingvogn bag os!

Det er nu ikke fordi der er fuld fart over feltet, når man kun må køre 80 på motorvjen, men tiden fløj nu afsted og vupti, så var vi fremme! Det blev starten på en fantastisk, solrig, weekend, hvor vi bl.a. var i zoologisk have og et smut forbi Den lille Havfrue! Et par røde næser blev det da også til! – Det er jo fantastisk når man glemmer solcremen i campingvognen! Men pyt!

Kampen mod Copenhagen Towers endte med et nederlag, men vi hyggede os alligevel på tilskuerpladserne med frisk frugt og en pepsi max!

Football

Jeg elsker at være i zoologisk have!!! Mit yndlingsdyr er giraffen!
Da jeg var lille var vi i Ålborg zoo, hvor giraffen lige havde fået en baby! Den var så sød og jeg ville SÅ gerne have den med hjem, men det måtte jeg ikke få! Jeg var dybt ulykkelig!
På min 25 års fødselsdag fik jeg endelig en giraf – En kæmpe giraf bamse, der står i vores soveværelse, til stor glæde for nabolagets børn! I år ville skæbnen så, at en giraf stak hovedet ned til os! Jeg fik lov at klappe den på hovedet, og den slikkede mig på hånden. Vidste du at giraffen faktisk har en ganske blød tunge?  Jeg var som et lille barn igen, med julelys i øjnene og kriller i maven! Total fed oplevelse…

SAMLET ZOO123

Juni var desuden den måned, hvor jeg blev fastansat på min skole! Det betyder at der kommer til at gå maaaaange år, før jeg skriver en ansøgning igen! Blækken er endnu ikke helt tørret på ansættelseskontrakten, men der er skrevet under, og jeg er utrolig glad for at jeg ikke længere “bare er vikar“….

Måneden sluttede med et brag. Sommerafslutning på skolen hvor min ansættelse blev annonceret, efterfulgt af min venindes polterabend der bl.a. bød på sumo-fodbold og alt for mange kulhydrater! Men jeg hopper op på cyklen igen, og tramper fremad i pedalerne.

Sumo

Hitlisten

Her får du månedens top 7 – de mest læste opskrifter i denne måned! Fik du set dem alle? Ellers kan du finde dem lige her!

  1. Ægzini m. oksekød og løg
  2. Minitærter med bacon og løg
  3. Vingummi ispinde (sukkerfri)
  4. Microovnskage m. banan og marcipan
  5. Quesadillas m. laks og ost
  6. Sweet jacket potatoes m. oksekød
  7. Creamy cho-kokos-is m. appelsinsmag

Hvilken opskrift var din favorit i juni?

Madfidusens favoritter
I denne måned har jeg spist rigtig meget suppe! Det lyder helt åndsvagt i årets første sommermåned, men med de kolde temperaturer (og lange arbejdsdage) er det bare nemt og lækkert at hælde en suppe i gryden! De mest spiste supper har været karrysuppe og thaisuppe! Det er nu lækkert med en stor fryser!

Derudover har der selvfølgelig været tændt op i grillen og dertil er lavet en masse salater!
Is har også været et hit denne måned – kulde og gråvejrsdage er ikke ensbetydende med en sommer uden is!

Fooodie1: Salatburger 2: Kylling/bacon salat 3: Ægzini m. oksekød og løg 4: Sweet jacket potato 5: Quesadillas m. laks og ost 6: Pindis m. mango og jordbær 7: Omeletrulle m. tomat 8: Minitærter m. løg og bacon 9: Italiensk inspireret kødboller i tomat

Så er der kun én ting tilbage og sige!
God ferie! Min starter nemlig lige om lidt! Vi ses igen fredag d. 31. juli 2015  (På bloggens 1 års fødselsdag!!)

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]