Juli i ord og billeder

HunnoMåneden startede med hedebølge, hvilket betød bare ben og opsat hår!
Badetøj og badedyr var også fundet frem, til det uofficielle poolparty, der måske nærmere var en grillaften hos gode venner, hvor der tilfældigvis var en pool! Vandet i poolen var ihvertfald fantastisk!!! Og vinen var iskold! Super lækker kombination og en fantastisk måde at starte sin sommerferie på.

Og så var det lissom det. Siden da har det været mere eller mindre total-skodvejr!

Vi smuttede en tur til Holland i campingvogn, hvor vi oplevede 35º+! Så vi fik smag for de høje temperaturer, men venter stadig på lidt (læs meget) bedre vejr herhjemme også! Bliver snart nødt til at gå en tur i solariet for at holde min tan ved lige!

Vi har også været til bryllup! Et smuk julibryllup i silende regn! Men det var en fantastisk dag, og brudeparret var så smukke og positive!

Derudover var vi en hel dag i Djurssommerland, og pyyyh jeg var træt i to dage efter! Men super sjov dag, med super gode venner.

Så alt i alt en sommerferie, med plads til hygge og afslapning. Besøg hos gode venner, god mad og alt hvad der ellers hører sig til! På mandag starter hverdagen igen, og sidste hånd skal lægges på årsplanerne, inden eleverne starter igen om en uges tid!

Flagkage9.1Igår fejrede vi dobbelt fødselsdag, hvor bloggen og hunden fyldte 1 år! Hunden fik en flettet hat af papir på hovedet og en lagkage med leverpostej og mørbrad. Den faldt i god jord – især når man normalt kun får serveret menneskefodder fra grøntsagsskuffen.
Vi andre spiste flagkage, som du kan finde opskriften på lige her.

Juli i mad og tal
Traditionen tro skal I selvfølgelig ikke snydes for bloggens top 7!

  1. Strawberry Cheesecake i portionsstørrelser
  2. Gratineret blomkål m. baconknas
  3. Mandelpandekager m. jordbær og is
  4. Æggetoast
  5. Jordbærtrifli
  6. Spidskålsrösti
  7. Chokolade/brownie – cheesecake!

SAMLET

 

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]