Hvordan bruger jeg mit hokkaido græskar?

Ah ja… Så er det ved at være tid igen! Efterår = græskar i lange baner! Nogle til pynt og andre til at spise!

Jeg har hørt at man kan spise de store græskar, som ellers bruges til at lave græskar hoveder af.. Men jeg holder mig altså til de to jeg kender (lidt endnu I hvert fald) – Hokkaido og butternutsquash! Jeg ved ikke helt hvilken af de to jeg foretrækker, så jeg køber dem lidt på skift..

Det er der kommet lidt forskellige opskrifter ud af! Her får du dem med Hokkaido Græskar!

TIP: Køber du de økologiske græskar, så behøver du ikke bøvlet med at få det skrællet! Skrællen kan nemlig sagtens spises!

Tilbehør

Bagning

Suppe

Drikkelse

About

Categories: - Random | Tags: ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]
%d bloggers like this: