Hverdags smil og blomkålsris

Kender I det, at man synes noget smager vanvittigt godt, og så glemmer man alt om det igen?

Sådan har jeg haft det med blomkålsris. Jeg byttede allerede mine ris ud i forsommeren, og var fan fra det første måltid! Og så har jeg ikke spist det i de sidste tre måneder. Hvorfor? Jeg ved det simpelthen ikke! Men nu er de tilbage på menukortet – og bliver ikke glemt foreløbigt!

Og dertil hører også en lille hverdags anekdote !

Til frokost skulle jeg have rester! Blomkålsris med chili con carne (ikke low carb – men uhm!). Maden står i microovnen – 3 minutter, så jeg sidder og sludrer mens den varmer. I mellemtiden kommer der kø ved microovnen, så da min mad er færdig, tager en kollega skålen ud og siger: Så er der kødsovs med pasta – nej ris.
Jeg kunne ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet, for det ligner ris – men det smager SÅ meget bedre!


Blomkålsris

1 Blomkål
3 spsk. Oliven Olie
Salt, Peber, Hvidløgspulver, Allroundkryderi

  • Skyl blomkålen og pluk den i mindre stykker
  • Riv enten på rivejern eller i foodprocessor
  • Tænd panden
  • Hæld godt med olie på og steg blomkålene ved hård varme
  • Tilsæt kryderierne

Så har du en super lækker erstatning for ris!

Server dem til boller i karry eller kylling i karry.

 

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]
%d bloggers like this: