Duften af kokos og chokolade breder sig i lejligheden.. Tænderne løber i vand.. Hvad er mon denne vidunderlige duft??
En super lækker, intens brownie uden mælk, hvedemel eller tilsat sukker.
Glutenfri Brownie
Antal: 4 stk
Ingredienser
- 1 æg
- 2 æggehvider
- 3/4 banan
- 4 dadler uden sten
- 50 g mørk chokolade (70%)
- 2 spsk kokosolie
- 3 spsk kokosmel
- 3 måleskeer pulveriserede psyllium-skaller (HUSK)
- 2 spsk mørk kakaopulver
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175° (almindelig)
- Sæt et vandbad over og smelt kokosolie og chokoladen heri.
- Imens du venter, piskes æggene luftige (ca 1 minut)
- Hæld forsigtigt den smeltede chokolade og kokosolie i æggemassen mens du rører forsigtet rundt.
- Banan og dadler blendes og røres i blandingen, til dejen er flydende.
- Tilsæt kokosmel, psyllium- og kakaopulver og tilsæt
- Tilsæt de moste bananer og dadler, rør rundt til det bliver flydendeTilsæt kokos, psyllium og kakao massen og rør det hele sammen
- Hæld over i en lille form (dækket med bagepapir)
- Bages midt i ovnen, i ca. 35 minutter
Noter
Tip: Servér med is fra isis og friske bær


