
Duften af kokos og chokolade breder sig i lejligheden.. Tænderne løber i vand.. Hvad er mon denne vidunderlige duft??
Film og kærestehygge.. Og guf i ovnen.. Bare det smager halvt så godt som det dufter.. Åh, hvilken himmelsk duft!
Tik, tik, tik… Kun 5 minutter til æggeuret ringer..
Jeg kigger ind i ovnen. Den ser ud til at være færdig! Nu skal den bare køle ned og så nydes i lange drag …
… Denne lækre Brownie
1 Æg
2 Æggehvider
¾ Banan
4 Dadler (husk at fjerne stenene)
50 g. Mørk chokolade (Jeg bruger 70%)
2 spsk Kokosolie
2 spsk Kokosmel
3 måleskeer pulveriserede psyllium-skaller (HUSK)
2 spsk Mørk Kakaopulver
Disse brownies består af fire dele.
- Sæt et vandbad over og smelt kokosolie og chokoladen.
- Hæld banan og dadler i en skål og blend dem godt
- Bland kokosmel, psyllium- og kakaopulver i en skål
- Pisk æggene luftige (i den store skål), i ca. 1 minut
- Hæld forsigtigt den smeltede chokolade og kokosolie i æggemassen (rør forsigtigt)
- Tilsæt de moste bananer og dadler, rør rundt til det bliver flydende
- Tilsæt kokos, psyllium og kakao massen og rør det hele sammen
- Hæld over i en lille form (dækket med bagepapir)
- Bages i 35 minutter ved ca. 175°
MUMS!
Dommen er: “Total i orden opskrift på Brownies til to-fire personer.”
TIP: Servér med is fra isis og friske bær
OBS: Kagen er meget intens i smagen, så man spiser ikke ret meget.
- Kagen