
Alene hjemme og lækkersulten. Se dét er en dårlig kombi! Madplanen siger stjerneskud til frokost, men ak – det er ikke lige det jeg hungrer efter.
Morgenmaden var ikke en succes, så sulten er efterhånden overdængende og slører min fornuft.
Fisken ligger på køkkenbordet – allerede optøet. Der er vel ingen vej udenom? Med mindre ……. Mon man kan lave sådan en rødspættefilet om til en lækker paneret fiskefilet?
Tænkeboks
………
Mandelpaneret Rødspættefilet
(1 person)
1 stk Rødspættefilet (ca. 125 g.)
1 Æg
1½ spsk fintmalet Mandelmel
Frisk kværnet Salt og Peber
- Hæld fedtstof på panden og lad det smelte ved svag/medium varme
- Slå ægget ud i en skål og pisk det med en gaffel
- Bland mandelmel og krydderier i en anden skål
- Vend fiskefiletten, først i æg og derefter i melblandingen
- Steges brune på panden
Tip: Servér på en bund af salat med rejer, agurk, tomat og guacamole ved siden af eller på en skive stenalderbrød med smør.