Hjemmelavet kebab/sharwarma krydderi

Kebab01


Vidste du, at du nemt kan lave din helt egen krydderiblanding? Alt det kræver er en række forskellige krydderier til at blande med, en dyb tallerken, et par skeer og en lufttæt bøtte.. Nemt, ik?

Her får du en lækker krydderiblanding til enten kebab eller sharwarma.
Blandingen her består af forskellige krydderier, som jeg altid har i skabene. Så er det altid nemt, lige at bikse en lækker gang kebab/sharwarma krydderi sammen på nul komma fem! – Lækkert, ik?

Jeg har allerede en masse ideer til at få brugt det lækre kebabkrydderi, men hvad bruger du krydderiet til? – Skriv gerne i kommentarfeltet herunder!


Kebab01Kebab / sharwarma krydderi

2 spsk. stødt spidskommen
1 spsk. stødt koriander
1 spsk. hvidløgspulver
1 spsk. muskatnød
1 spsk. paprika
1 tsk. cayennepeber
1 tsk. sort peber
1 tsk. salt
½ tsk. stødt ingefær
½ tsk. kardemomme

  • Alle krydderierne lægges i en dyb tallerken
  • Bland krydderierne godt sammen
  • Hæld blandingen i en lufttæt bøtte

Opbevares mørkt og kan bruges til både ko, gris eller lam.

Kebab02

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.