
Der er nu intet som en hjemmelavet burger! De mætter godt og smager fantastisk!
Perfekt til dage, hvor man ikke orker at bruge flere timer i køkkenet. Eller bare som en god omgang tømmermændsmad!
Jeg havde egentligt planer om at eksperimentere med en ny slags burgerbolle, men jeg endte med at tage den “gamle” opskrift i brug. (Jeg pønser dog på en ny bollevariant uden ost)
1 stk. cheesy burgerbolle
150-200 g. oksekød
1 spejlæg
1 håndfuld ruccola salat
5 skiver agurk
2 skiver tomat
2 rækker løgringe
1 æg
Dressing efter eget ønske (f.eks. sukkerfri ketchup fra Lidl)
- Bøffen formes og krydres godt på begge sider (f.eks. salt, peber og grillkrydderi)
- Smelt lidt fedtstof på panden og steg bøffen her på imens bollerne bager
- Når bøffen er færdig slåes et æg ud på panden, og steges som spejlæg
- Skær bollen over på midten.
- Miraclewip på bunden med en håndfuld ruccola salat
- Bøf med spejlæg ovenpå
- Ketchup på den øverste bolle, sammen med agurk, tomat og løgringe
- Burgeren samles igen (sæt evt. et grillspyd i midten, for at holde på den)
Serveres evt. med rodfrugtefritter til!
Categories: Burger, Junk, Middagsretter | Tags: Burger, Glutenfri, Junk, Ko, LCHF
Leave a Reply
[TOP]