Hip hip hurraaa og chokola-de til!

Det er jo ikke fordi det kommer bag på en, at man nu har fødselsdag igen! Den 5. november! Det har efterhånden været min fødselsdag i mange år!

Sidste år havde jeg krise! 25 og nyuddannet! Det var lidt hårdt at acceptere! Men jeg kom over det, og har haft et fantastisk år som 25-årig!

Ingen grå hår, og ingen permanente rynker! Jeg snupper endnu et år som ung!

Eleverne har i de sidste fjorten dage glædet sig på mine vegne over at det snart var min fødselsdag (Vi har lige nu et forløb i natur/teknik, hvor vi har snakket om måneder, uger, år, årstider, sol, måne, universet!)
I sidste uge regnede vi ud hvor mange timer, minutter og sekunder der går på et år. Og klokken 22.35 i aften, fylder jeg 820.480.075 sekunder! (eleverne skreg ved afsløring af tallet, af ren og skær forbløffelse!!) … Det er nu fedt at være lærer!

Eleverne var helt oplagte på at vi skulle hygge, når det nu er min fødselsdag! Jeg mente dog vi skulle holde os til det faglige, men vi sluttede dog á med en leg i begge 2. klasser: Hjørneleg, som de elsker!

Lagkage blev det ikke til idag. Den gemmer vi til weekenden!
Efter en tur på restaurant, var der altså ikke ikke plads til dessert!
Tilgengæld skulle vi have lidt at varme os på, så det blev til varm kakao i sofaen!! Mums


Varm Kakao Kakao
(2 kopper)

2 dl. vand
2-3 spsk. kakaopulver (uden sukker)
3 dl. mælk
20 g. chokolade (72%)

  • Vand, chokolade og kakao hældes i en gryde og bringes i kog
  • Tilsæt mælken og giv det et opkog under konstant piskning
  • Hæld kakaoen i kopper og server evt. med et lille stykke chokolade ved siden af!

 

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]