Klassikerne bliver man aldrig træt af!
Og skulle man alligevel blive træt af dem, så kan man jo bare pifte den lidt op.
Prøv f.eks. en hakkebøf med brune løg, champignon og syltede rødbeder! Serveret med hvad end hjertet begærer… På hørfrøbrød, med dampede blomkål eller bønnefritter. Kun fantastien sætter grænser.
Der er nu intet som en lækker, saftig hakkebøf, på en kold og grå efterårsdag.
Hvordan foretrækker du din hakkebøf?
Hakkebøf m. karameliserede løg og champignon
500 g. hakket oksekød
salt, peber, allroundkrydderi
2 mellemstore løg
100 g. champignon
Lidt fedtstof til stegning
- Del farsen op i fire lige store dele og krydr på begge sider
- Varm panden op ved medium varme og læg bøfferne herpå
- Når de har fået 1-2 minutter på hver side skrues der ned for varmen
- Lad bøfferne stege ved den svage varme og vend ind imellem
- Skær løgene i ringe og champignon i skiver
- Gør plads til løg og champignon på panden og lad dem langsomt opvarme og karamelisere!
Serveres med f.eks. sukkerfri rødbeder fra samsøs syltefabrik og på en skive hørfrøbrød!