En god efterårsklassiker, til de kolde dage.
Kylling i karry
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst
- 2 mellemstore løg almindelig og rød
- 2 stk peberfrugt en rød og en grøn
- 250 ml madlavningsfløde
- salt, peber og 3 tsk karry gerne forskellige mærker
- ½ revet æble
Sådan gør du
- Hæld vand i bunden af wokken – bunden skal kun lige dækkes
- Skær kyllingen ud i mundrette stykker, put i wok'en og lad småsimre
- Snit de øvrige grøntsager i tern
- Når kyllingen er helt hvid, tilsætter du krydderi og lader halvdelen af vandet fordampe
- Tilsæt grøntsager og æble
- Når grøntsagerne har kogt i en fem minutters tid, hældes fløden i blandingen
- Giv det et opkog og lad så småsimre ind til servering
Noter
Tip: Serveres med f.eks. kålghetti eller blomkålsris.


Hvor meget vand?
Bunden skal bare lige dækkes af vand! 🙂