Kylling i karry

Kylling. Karry. mere Karry!
Med løg. Med Peberfrugt. Med Æble.
Under låg.
I en gryde.
Bare koge.
Bare syde.
Krydres godt og smages til.
Serveres varm med kålen til ved.

Kylling i karry

Ingredienser
  

  • 400 g kyllingebryst
  • 2 mellemstore løg almindelig og rød
  • 2 stk peberfrugt en rød og en grøn
  • 250 ml madlavningsfløde
  • salt, peber og 3 tsk karry gerne forskellige mærker
  • ½ revet æble

Sådan gør du
 

  • Hæld vand i bunden af wokken
  • Skær kyllingen ud i mundrette stykker, put i wok'en og lad småsimre
  • Snit de øvrige grøntsager i tern
  • Når kyllingen er helt hvid, tilsætter du krydderi og lader halvdelen af vandet fordampe
  • Tilsæt grøntsager og æble
  • Når grøntsagerne har kogt i en fem minutters tid, hældes fløden i blandingen
  • Giv det et opkog og lad så småsimre ind til servering

Noter

Tip: Serveres med f.eks. kålghetti eller blomkålsris.

About

2 thoughts on “Kylling i karry

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]
%d bloggers like this: