
Kylling. Karry. mere Karry!
Med løg. Med Peberfrugt. Med Æble.
Under låg.
I en gryde.
Bare koge.
Bare syde.
Krydres godt og smages til.
Serveres varm med kålen til ved.
2 stk Kyllingebryst
1 løg
1 rød løg
1 rød peber
1 grøn peber
250 ml. madlavningsfløde (eller alm. fløde)
salt, peber, karry (jeg bruger 1-2 tsk. af tre forskellige mærker)
(evt ½ revet æble)
- Hæld vand i bunden af wokken
- Skær kyllingen ud i mundrette stykker og lad småsimre
- Imens snitter du resten af grøntsagerne i tern
- Når kyllingen er helt hvid, tilsætter du krydderi og lader halvdelen af vandet fordampe
- Tilsæt grøntsagerne (og evt æble)
- Når grøntsagerne har kogt i en fem minutters tid, hældes fløden i blandingen
- Giv det et opkog og lad så småsimre ind til servering
Tip: Serveres med f.eks. kålghetti eller blomkålsris.
- In the making
- Serveret – her med kålghetti
Categories: Gryderetter, Middagsretter | Tags: Aftensmad, Karry, Kylling, LCHF, Middagsret, Opskrift, Paleo
2 thoughts on “Gul mad! – Kylling i karry”
Leave a Reply
[TOP]
Hvor meget vand?
Bunden skal bare lige dækkes af vand! 🙂