Kylling i karry

En god efterårsklassiker, til de kolde dage.

Kylling i karry

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst
  • 2 mellemstore løg almindelig og rød
  • 2 stk peberfrugt en rød og en grøn
  • 250 ml madlavningsfløde
  • salt, peber og 3 tsk karry gerne forskellige mærker
  • ½ revet æble

Sådan gør du

  • Hæld vand i bunden af wokken – bunden skal kun lige dækkes
  • Skær kyllingen ud i mundrette stykker, put i wok'en og lad småsimre
  • Snit de øvrige grøntsager i tern
  • Når kyllingen er helt hvid, tilsætter du krydderi og lader halvdelen af vandet fordampe
  • Tilsæt grøntsager og æble
  • Når grøntsagerne har kogt i en fem minutters tid, hældes fløden i blandingen
  • Giv det et opkog og lad så småsimre ind til servering

Noter

Tip: Serveres med f.eks. kålghetti eller blomkålsris.

2 thoughts on “Kylling i karry

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.