Så er der pasta alternativer på bloggen igen. Græskar-“spaghetti” – eller græskghetti om man vil.
Egentligt er der ikke meget opskrift over disse grøntsags-strimler, men jeg synes ikke I skal snydes for noget så simpelt og genialt.
Det eneste du skal bruge er et moskusgræskar (butternutsquash), en gefuslicer eller en julienneskærer og 5-10 minutter. Det er da lige til at overkomme og så er der lækre grøntsagsstrimler til at erstatte pastaen med.
1 stk. butternutsquash
- Du skal kun bruge halvdelen af græskaret – nemlig den tynde ende (den uden kernerne)
- Skær toppen og den “tykke ende” fra, så du kun har det tynde stykke tilbage
- Skræl græskaret
- Lav pasta ved at køre græskaret igennem en spiralizer (eller brug en julienneskærer)
Tip: Er græskaret for tyk kan man sagtens dele stykket i fire dele og få fine, lange strimler alligevel
Voilá – lækker grøntsagspasta.