Nogle gange kan det godt føles lidt flabet at lægge en opskrift op, når der vitterligt kun skal bruges to ingredienser. Men nogle ting er bare for lækre, til ikke at dele.
Så selvom det føles ret simpelt, så skal I ikke snydes for opskriften på disse lækre hokkaido skiver med bacon omkring.
Baconsvøbte græskarskiver
Ingredienser
- ½ hokkaido græskar
- 2 pk bacon i skiver
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 220° (varmluft)
- Græskaret skylles godt og skæres i to halve
- Pil indmaden ud (med f.eks. en ske)
- Skær tynde skiver af græskaret (ca- 1 cm tykkelse)Behold bare skrællen på – det kan sagtens spises
- Rul 1-2 skiver bacon om hver skive og placér på en bageplade beklædt med bagepapir
- Når alle skiver er blevet svøbt i bacon, sættes pladen i den varme ovn
- Lad bage i 25-30 minutter
Noter
Serveringsforslag: Serveres med et godt stykke kød og en stor portion salat
Tip: Bberegn da cirka 2 skiver pr. mand! God fornøjelse!



